Des de fa 14 anys el Círculo de Formación celebra la Fira Internacional d'Estudis de Postgrau a Barcelona. En aquest temps han vist créixer la demanda de cursos, màsters i doctorats, sobretot en els últims anys pel canvi del sistema universistari a graus i també per la por dels estudiants de no poder trobar feina. MIGUEL MORÁN, director internacional de Círculo Formación "Podem veure molta població que té entre 21 i 25 anys, i que està buscant una manera de continuar, de millorar la seva formació, per tenir més coneixements que permeten com deien abans un millor posicionament per a la carrera de trobar feina." La majoria de visitants a la fira són estudiants que estan a punt d'acabar els estudis. Molts d'ells no descarten anar a l'estranger. "He començat per Barcelona i ara estic mirant fora". "Per exercir com advocat, nosaltres que som de la promoció de grau, els de llicenciatura és una altra cosa diferent, doncs nosaltres sí que necessitem fer aquest màster i fer un examen d'accés." "Com tampoc hi ha molta feina així que intento formar-me més" L'oferta creixent de postgraus en anglès també fa que s'hi acostin estrangers. "Estic fent un màster d'intel·ligència artificial a la UPC i ara he vingut a buscar alguna beca." Les estadístiques demostren que com més formació, més possiblilitats de trobar feina i també de progressar dins d'una empresa, per això també s'han interessat per aquesta fira de postgraus professionals que ja fa anys que treballen, i que ara volen ampliar els seus coneixements.

Des de fa 14 anys, el Círculo de Formación celebra la Fira Internacional d’Estudis de Postgrau a Barcelona. En aquesta edició hi han participat 40 centres d’estudis entre escoles de negocis, universitats i centres de postgrau. En els últims anys han vist créixer la demanda de cursos, màsters i doctorats pel canvi del sistema universistari a graus i també per la por dels estudiants de no poder trobar feina.

Les estadístiques demostren que com més formació, més possiblilitats de trobar feina i també de progressar dins d’una empresa.  Per això, a part dels joves, també s’han interessat per aquesta fira professionals que ja fa anys que treballen, i que ara volen ampliar els seus coneixements.