El llac del Parc de la Creueta del Coll ha reobert aquest dilluns amb l’horari normal, però encara amb l’aigua per sota del nivell habitual. La piscina s’està acabant d’omplir, després que durant l’última setmana els serveis tècnics l’hagin buidada per netejar-la a fons. El tancament temporal de la instal·lació ha obligat a suspendre les activitats que hi tenien previstes diversos casals d’estiu.

El llac de la Creueta del Coll s’ha tornat a obrir al públic aquest dilluns després d’una setmana tancat. Tot i que el nivell de l’aigua no s’ha recuperat del tot i la piscina encara no té la fondària habitual, desenes de persones s’hi han apropat a refrescar-se.

La presència de vidres trencats a l’interior de la piscina va provocar diverses ferides als banyistes l’endemà de Sant Joan i va obligar a desallotjar la piscina. Tot i que es va reobrir parcialment l’endemà, el consistori va determinar que encara hi havia vidres al fons i que calia una neteja profunda de la instal·lació i per això va decidir tancar-la durant tota una setmana. Als vidres trencats, s’hi han afegit uns problemes de manteniment detectats en el vernís que recobreix el fons de la piscina, que deixava les rajoles al descobert i provocava laceracions als peus dels banyistes, tal com va avançar betevé el 27 de juny . Aprofitant que la piscina s’ha buidat del tot també s’ha posat remei a aquesta incidència.

El tancament del llac de la Creueta del Coll ha obligat molts casals de la ciutat a replantejar les activitats que hi tenien previstes. Més de 250 nens  hi havien d’acudir diàriament a mig matí, però els gestors de la piscina van haver d’anul·lar totes les reserves en espera que l’espai es tornés a obrir. Aquest dilluns els infants dels casals ja hi han pogut tornar amb normalitat.