La confraria del Nostre Pare Jesús del Gran Poder Crist del gran Poder i Esperança Macarena, ha sortit de la plaça de Sant Agustí a les 17.30 h i ha circulat pels carrers, plens a vessar, del barri del Raval, travessant el carrer Hospital, la Rambla, el Portal de l’Àngel, o la plaça de la Catedral.

A les set del vespre, de l’església de Sant Jaume ha sortit una altra procesó, la de Nuestra Señora de las Angustias. Com cada any, els portants han sortit de l’església de genolls perquè el pas no hi cap per la porta. Després li han col·locat la corona i acte seguit se li ha dedicat una saeta a la senyora de Sant Jaume. La processó ha enfilat el carrer de Ferran i ha arribat a la catedral, on s’ha produït un dels moments més emotius. El pas de Nuestra Señora de las Angustias s’ha trobat amb el passos del Nostre Pare Jesús del Gran Poder i la Verge dels Remeis.

Nota de rectificació: Es tracta de la confraria del Crist del gran Poder i Esperança Macarena, i no pas de la confraria del Nostre Pare Jesús del Gran Poder.