La Isabel i el Ramon fa 50 anys que viuen al barri i sempre fan aquest passeig al matí. Per ells, la urbanització del parc comportarà dignificar la zona. Creuen que això atraurà gent d'altres punts de la ciutat. ISABEL HERNÀNDEZ "Em sembla molt bé perquè les persones grans com nosaltres passegem i això està molt abandonat. 03:54 I la gent que passa per aquí veurà una cosa bonica i no una cosa lletja. Veurà una zona verda i suposo que vindrà gent a veure-ho i a passejar." El projecte es licitarà durant el primer semestre de 2016 per un import de gairebé sis milions d'euros i preveu habilitar 20.000 metres quadrats amb zones d'estada i passeig. El parc estarà ubicat a prop del carrer dels Motors, a l'illa que hi ha entre els carrers d'Ulldecona, Pontils i Cal Cisó. La intenció es crear un pulmó verd amb zones entapissades de gespa. Es plantaran 192 arbres nous i les àrees de joc tindran una extensió de gairebé 200 metres quadrats. Ara els veïns tenen una zona molt reduïda de joc infantil. Per alguns hi manca el manteniment i temen que quan el parc sigui més ampli això sigui un problema. JUAN LÍRIA "El parc sempre és necessari. Ara, si fan el parc i el jardí però no vénen a arreglar-lo..." El projecte s'ha pactat amb l'Associació de Veïns d'Eduard Aunós, que va insistir a incloure-hi dues pistes de futbol. Deixant el parc a banda, la transformació del barri avança amb la urbanització de carrers, la instal·lació de l'enllumenat i clavegueram i la construcció de futurs habitatges.

El projecte recull els suggeriments de l’associació de veïns del barri, amb què s’ha acordat incorporar dues pistes esportives cobertes. També hi haurà diverses àrees de joc, bancs i arbrat nou. El parc actuarà com a espai de connexió entre el nord i el sud d’aquesta zona.

El parc forma part del nou barri de la Marina del Prat Vermell, que es preveu aculli més d’11.000 habitatges per a entorn de 30.000 habitants. La primera fase d’obres va concloure la primavera de 2014.