Només ha durat 20 minuts, però la força de la pluja ha estat màxima. En alguns moments s'ha arribat a una intensitat de 200 litres per metre quadrat. L'aigua s'ha acumulat a la calçada i ha complicat la visibilitat a l'hora de conduir. Durant bona part del matí, la circulació a la ronda litoral ha estat lenta. El mal temps ha provocat que en diversos punts de la ciutat els semàfors no funcionessin. La Guàrdia Urbana ha regulat el trànsit en les confluències més importants. En només mitja hora, els bombers han efectuat 33 serveis. Un d'aquests al carrer de la Marina, a causa del despreniment de diverses rajoles de la teulada d'aquest edifici. Per sort, tot ha quedat en un ensurt. Després de la tempesta, la calma. El sol ha tornat a sortir i, de mica en mica, les terrasses s'han omplert. Calça curta i paraigües plegats. N'hi ha de molt previsors. Fan bé. A la tarda els ruixats es poden repetir.

Després d’un mes de maig fred i molt plujós, el mes de juny no ha començat gaire més benèvol: les previsions meteorològiques dels darrers dies s’han complert i, a quarts d’11, Barcelona ha quedat completament tapada per uns espessos núvols grisos. En un tres i no res, la tempesta ha començat a descarregar amb força i ha sorprès molts barcelonins.

De mitjana, la pluja ha deixat a la ciutat entre 15 i 38 litres per metre quadrat, segons el punt de la ciutat. La precipitació s’ha recollit en pocs minuts, un fet que ha provocat que plogués amb una intensitat molt elevada. La pluja més abundant, pel que fa a acumulació de litres,  s’ha concentrat als barris propers al Besòs, tot i que també s’han superat de manera puntual els 20 litres en alguns indrets de l’altre extrem de la ciutat. L’aiguat sobtat també ha fet desplomar la temperatura de forma transitòria. En una hora s’ha passat de 20 graus a només 14 al centre de Barcelona.

L’aigua s’ha acumulat a la calçada de molts carrers i ha complicat la visibilitat a l’hora de conduir. Durant bona part del matí, la circulació a la ronda del Litoral ha estat molt lenta. En diversos punts de la ciutat els semàfors han deixat de funcionar i la Guàrdia Urbana ha regulat el trànsit en les confluències més importants. En només mitja hora, els bombers han efectuat 33 serveis.

Molts barcelonins han anat reflectint a les xarxes socials l’abast de la pluja pels carrers de la ciutat.