Les tisores no s'aturen. "A tothom li agrada estar guapo!" I què millor que estar-ho col·laborant amb una causa solidària. Avui la Fundació Pare Manel ha organitzat una tallada de cabells solidària a la plaça de Catalunya. Per 10 € et tallen els cabells, però també fan trenes, la manicura o maquillatge infantil. LLUM VENTURA organitzadora i propietària de La Pelu "Amb això mostrem que el món professional de la perruqueria no només som 'fashions', passarel·les i esdeveniments, som solidaris també." Més de 50 perruqueries han ofert els seus serveis voluntàriament i han atès unes 100 persones només en la primera hora. MONTSE MORELLA perruquera "Tu em dius què és el que vols que et faci. Jo no et faré res que tu no vulguis i dins del que tu em demanis jo miraré de donar-li aquell toc que tothom necessita, un toc d'alegria!" MARIA CINTA MIRÓ "Ens fem un favor mutu: jo col·laboro i ells col·laboren amb mi, amb el meu aspecte". La Fundació Pare Manel va néixer per donar suport a col·lectius i persones que realitzin accions socials per millorar les condicions de vida dels sectors més exclosos de la nostra societat als barris de la ciutat. PARE MANEL "La gent és solidària i fa el que pot. Aquesta és una mostra d'aquest esperit de sensibilitat cap a arreglar una mica aquest món que és de difícil solució." MAR SABÉ "A partir del migdia tots els treballadors i voluntaris es mouran davant l'Fnac per seguir amb la seva feina fins a les 8 del vespre. Tots els diners recaptats amb aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a projectes de la Fundació Pare Manel. Us ho ha explicat Mar Sabé des de plaça de Catalunya."

A la plaça de Catalunya aquest matí ha continuat la 17a edició de la Mostra d’Entitats. L’objectiu és donar a conèixer les 200 associacions de la ciutat que participen a la mostra a través d’exposicions i també amb activitats programades. Avui la Fundació Pare Manel ha organitzat un acte solidari per recollir fons per a l’entitat.

Sota el nom “Deixa’t pendre el pèl pel Pare Manel”, la Fundació ha organitzat un acte en què per 10 € et tallaven i pentinaven els cabells. A més, també feien manicura per 5 €, trenats parcials o extensions per 10 €, o maquillatge infantil per 2 €. Tots els diners que s’hi recaptin es destinaran íntegrament als projectes socials de la Fundació Pare Manel.

Els organitzadors estan molt satisfets amb la participació, tant dels més de 50 perruquers voluntaris com dels ciutadans.