Els Mossos d’Esquadra han identificat un home que aquest divendres a les 9.55 h ha agredit, indiscriminadament, sis dones a l’andana de l’estació de metro del Camp de l’Arpa, de l’L5. Tal com es pot veure en unes imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de l’estació —i que circulen per les xarxes socials—, un home de mitjana edat ha donat clatellades a diferents dones que esperaven el metro, mentre ell caminava per l’andana.

El cop més fort és l’últim que es veu a les imatges: l’home agafa embranzida i propina un cop de puny a la cara a una noia que estava esperant, dreta, el metro. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra a betevé, la noia ha patit lesions lleus i la policia catalana, en arribar al lloc dels fets, ha identificat l’autor de les agressions, sense haver vist les imatges de les agressions, i l’ha deixat en llibertat. L’home té cinc antecedents i, un cop vist l’abast de les agressions, els Mossos han iniciat les tasques per localitzar-lo i detenir-lo, i també mantenen oberta una investigació per esclarir el motius dels fets.

Per part de TMB, l’empresa pública que gestiona el metro de Barcelona, ha difós una piulada a l’antiga Twitter en què ha explicat que els vigilants de seguretat del metro han retingut l’agressor fins a l’arribada dels agents dels Mossos d’Esquadra. També s’ha posat a disposició de les víctimes, alhora que ha condemnat els fets.