Aquest dilluns és el primer dia de curs per a la majoria de professors catalans. Malgrat tot, CCOO ha denunciat que no s’ha acabat el procés de nomenaments corresponent al professorat que no té plaça fixa en un centre.

El Departament repartirà les places vacants durant les jornades del 9 i 10 de setembre i el curs 2013-2014 començarà el dia 12. Els nous nomenaments seran coberts per jornades del 86% i finalitzaran el dia 30 de juny de 2014, amb la corresponent reducció de sou.

Els professors pendents de plaça cobriran els llocs que han quedat vacants arran de la jubilació del professorat en data 1 de setembre. Els propers nomenaments també serviran per resoldre les llicències sindicals dels representats dels treballadors de l’educació.

Els centres educatius que encara tenen places pendents de cobrir es mostren molestos per haver de planificar el nou curs, que començarà el 12 de setembre, sense la plantilla completa.

Segons el Departament, diregit per Irene Rigau “la plantilla està tancada i totes les jubilacions estan cobertes per personal interí des del dia que toca“.