incendi bugaderia Sagrada Família

Ensurt aquest dijous a la nit al barri de la Sagrada Família. Un incendi ha deixat calcinada una bugaderia del carrer de Mallorca, 481. Les flames van començar a dos quarts de nou de la nit i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar sis vehicles d’intervenció i dos de comandament dels Bombers de Barcelona. L’incendi es va poder extingir a les 21.10 h, és a dir, 40 minuts després.

L’establiment està situat als baixos d’un edifici i, tot i que les flames l’han deixat molt malmès, ningú no ha resultat ferit i tampoc s’ha hagut de desallotjar cap veí. A la imatge facilitada pels bombers es pot veure com algunes de les rentadores han quedat completament malmeses per les flames i també algunes de les peces de roba que hi havia.

Últims incendis a Barcelona

L’últim incendi del qual betevé s’ha fet ressò a la ciutat va ser el 4 d’octubre en un pis de l’avinguda Meridiana que va començar en un electrodomèstic. Un mes abans, el 5 de setembre, es va incendiar un edifici d’oficines del carrer d’Aragó que va haver de ser evacuat del tot. El dia anterior, el 4 de setembre, també hi va haver dos incendis més: un, en un pis del carrer Nou de la Rambla, al Raval, i l’altre, en un pàrquing del centre de la ciutat.