Un ciclista assegura que aquest dijous a la tarda va rebre una perdigonada a la cama mentre s’esperava al semàfor de l’avinguda del Paral·lel amb el carrer de Calàbria. El Sergi Lejardi ha explicat a betevé que va notar “un impacte molt fort a la cuixa” i que, en aixecar el cap per mirar d’on provenia la bala va veure la silueta d’un home a la finestra de l’edifici del costat. “Quan me’l vaig mirar fixament es va ajupir”, ha relatat.

El Sergi explica que l’impacte va ser el d’una “boleta blanca”, que ell identifica com una bola d’aire soft, i ha penjat a les xarxes una foto de la lesió que li va provocar a la cama. Després de l’impacte va aturar una patrulla de la Guàrdia Urbana que justament passava per allà i els va explicar el que havia passat. Explica, però, que els agents van dir-li que no hi podien fer res, i lamenta que únicament el van instar a anar al CAP i a presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra.

Dissabte presentarà una denúncia als Mossos d’Esquadra

I això és precisament el que va fer. Aquest mateix dijous va anar al centre d’atenció primària, on li van fer un informe de la lesió a la cuixa, i també ha demanat cita als Mossos d’Esquadra per presentar una denúncia aquest dissabte. El Sergi es pregunta si cal esperar que passi una desgràcia per actuar en un cas com aquest, i no pot evitar pensar què hauria passat li la bala li hagués impactat al cap o hagués tocat un nen.