parc inflable més gran mon Barcelona

El parc inflable més gran del món arriba a Barcelona. Fins al 26 de novembre, el centre comercial Westfield La Maquinista inclou aquest parc d’entreteniment per a totes les edats que arriba directament des dels Estats Units. Funbox, el nou parc inflable de 4.000 metres quadrats i amb capacitat per a 500 persones, té 10 àrees de diversió diferents. Destaquen un tobogan de set metres i laberints, com el desafiament muntanyós, Battle Beam, carrera d’obstacles, Gumball Gallop o Ninja Wall.

El nou parc inflable, en imatges

Entrades ja a la venda

Les entrades per accedir a Funbox ja estan a la venda. El preu varia en funció del dia, tot i que els dijous hi ha una oferta d’11 euros per entrada. Els accessos poden adquirir per internet o directament a les taquilles. En aquest cas, els membres del Westfield Club tenen un descompte del 20 %

Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult, que també haurà de comprar una entrada per accedir al recinte. Els visitants podran gaudir de 90 minuts de salts i diversió. Per gaudir de tot aquest temps, els organitzadors recomanen als usuaris arribar amb 30 minuts d’antelació. L’ús de mitjons és obligatori.