Una espectacular fuita d’aigua ha sorprès aquest dijous al matí els veïns i comerciants dels carrers de Concepción Arenal i el Cardenal Tedeschini, al límit dels barris de la Sagrera i del Congrés. La incidència s’ha produït a la cantonada dels dos carrers poc després de les 10 hores i després de rebre l’avís, s’hi han desplaçat tres dotacions dels bombers i també efectius de la Guàrdia Urbana. Els treballs per frenar la fuita d’aigua han obligat a tallar el trànsit i alguns veïns de la zona s’han quedat sense llum.

L’usuari @A_Ejarque ha publicat dos vídeos a X (antic Twitter) en què es veuen els carrers negats. Aquest veí ha explicat a betevé que l’incident també ha deixat diversos semàfors inoperatius.

Vorera malmesa i diversos comerços afectats

La fuita ha fet malbé la vorera, que ha quedat amb diversos panots aixecats. També hi ha almenys tres comerços afectats perquè l’aigua ha entrat als locals i hi ha provocat desperfectes. Es tracta d’una fruiteria, un forn i també un local d’estètica que també s’han quedat sense llum.

La companyia d’aigües ha tancat el pas d’aigua de la canonada afectada. De moment, es desconeix la causa d’aquesta fuita però s’ha descartat que n’hi hagi cap de gas. Les reparacions per recuperar el servei requeriran obra civil, però els operaris estan pendents que la companyia de llum confirmi que no hi ha risc elèctric.

Rescat a la Barceloneta

Justament la matinada d’aquest dijous també s’ha produït una inundació en un altre punt de la ciutat, en aquest cas, com a conseqüència de les fortes pluges. L’aigua s’ha acumulat a la calçada del carrer del Doctor Aiguader, a la Barceloneta, i ha obligat a rescatar dues persones dins d’un vehicle.