Els 17 fiscals superiors de les comunitats autònomes han emès un comunicat en què condemnen “l’agressió” que van patir les instal·lacions de la Fiscalia Superior de Catalunya aquest divendres al vespre durant les manifestacions en contra del judici de l’1-O.

Diversos manifestants es van desplaçar fins al carrer de Pau Claris, on hi ha la seu de la Fiscalia, hi van llançar ous i pintura a la porta. Així com alguns petards.

En el comunicat, els fiscals han assegurat que fets com aquests “no trencaran la decidida voluntat dels fiscals a seguir defensant a Catalunya el respecte per la llei, els valors constitucionals i els drets fonamentals de tots els ciutadans”.

Seguirem mostrant el nostre suport i solidaritat a la feina dels companys fiscals de Catalunya tal com hem fet en diferents fòrums i actes públics des que es va posar en marxa la investigació judicial pel procés sobiranista”, asseguren. També han recordat que divendres ja van condemnar els fets a través de les xarxes socials, i que ho continuaran fent sempre que ho vegin necessari.