La Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa rebutja els incidents d’aquest cap de setmana durant la Festa Major del ClotCamp de l’Arpa, i aposta per reforçar la seguretat en els propers actes que hi ha previstos. Durant aquest darrer cap de setmana els Mossos van detenir un home per presumptes abusos sexuals a una noia i investiguen una presumpta agressió homòfoba. A més, també s’han detingut 17 persones per robatoris violents i furts aprofitant les aglomeracions de gent.

La Federació d’Entitats dona suport als col·lectius de joves del barri, que organitzen activitats com els concerts, “perquè les festes continuïn“, i esperen que “aquests malaurats incidents” no impedeixin que segueixin celebrant-se. Montserrat Balaguer, membre de la Federació, assegura que s’han acomplert les mesures de seguretat que marca la normativa, però esperen poder reforçar-les per als concerts que hi ha programats aquest divendres i dissabte, i també per als de l’any vinent. “Millorarem de cara a l’any vinent, però aquest concert continuarà aquí, al barri”, assegura Balaguer.

Les entitats treballen per unes festes més segures

La Federació insisteix a rebutjar “tot tipus de violències” i defensa la feina del teixit associatiu. Balaguer, de fet, assegura que sense l’organització de les entitats del barri les festes serien més insegures. “Les entitats vetllen per les mesures de seguretat i en breu es reuniran per veure com podem millorar de cara als propers anys”, explica.