La baixa temperatura a l’hivern també es pot convertir en malestar a les escoles quan no funciona la calefacció i les classes s’han de fer per sota dels 20 graus. Això és el que ha passat aquest dimarts a l’Escola l’Arenal de Llevant, al Poblenou. L’AFA del centre ha emès un comunicat en què critica que la calefacció s’espatlla sovint i demana responsabilitats al Consorci d’Educació.

L’Associació de Famílies assegura que aquest dimarts els nens de parvulari han fet classe sota una temperatura de 15 graus, i que a primària i a educació secundària el mercuri marcava 17 graus. A més, denuncien que no és el primer cop que es dona el cas i que el problema s’allarga des del curs anterior. Per això demanen solucions definitives.

El Consorci d’Educació ha confirmat a betevé que ha enviat tècnics a l’escola per tal de solucionar l’avaria tan bon punt l’ha coneguda. Des del Consorci reconeixen l’existència del problema i afirmen haver creat un sistema paral·lel per escalfar les aules com a mesura temporal, però asseguren que cal un canvi en la instalació i que no es podrà fer fins que es deixi d’usar la caldera. Tot i això, els pares critiquen que aquestes obres ja s’havien d’haver fet l’estiu passat i han anunciat futures mobilitzacions mentre no es resolgui la situació.