Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Barcelona el dia 7 de juny dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori a interior d’un vehicle estacionat a un pàrquing públic. Els van enxampar “in fraganti”, gràcies a un avís d’un ciutadà. No es descarta que estiguin implicats en altres robatoris similars.

Un cop avisats, uns agents de paisà van entrar a l’aparcament i van detenir els dos homes, que acabaven de robar un ordinador portàtil d’un vehicle valorat en més de 1.000 euros i que va poder ser retornat al propietari. A més, durant l’escorcoll se’ls va trobar diners en efectiu amagats.

Arran de la investigació, es va atribuir a un dels detinguts cinc fets més, que van tenir lloc entre novembre i maig. També es va identificar dues persones més, que suposadament van participar en altres robatoris amb un dels detinguts. Els detinguts sumen un total de 67 antecedents, 22 dels quals són per robatoris a interior de vehicle.

La investigació continua oberta, però els dos homes han passat a disposició judicial aquest diumenge i han quedat en llibertat amb càrrecs.