La representació legal de l’associació Veïns en Defensa de la Barcelona Vella també sol·licita penes de presó per a altres membres de la cúpula d’Urbanisme esquitxats per aquest cas, l’exgerent Ramon Messeguer (tres anys de presó), i l’exdirector jurídic Enric Lambies (quatre anys de reclusió). Les penes més elevades recauen, però, en Fèlix Millet i Jordi Montull, amb una petició de set anys de presó.

La defensa dels veïns de Ciutat Vella considera que els exresponsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull van incórrer en un delicte continuat d’apropiació indeguda en el cas de l’hotel del Palau. També se’ls exigeix una multa de 3,6 milions d’euros a Millet  i de 900.000 euros a Montull per un delicte de tràfic d’influències i un altre d’oferta de realitzar tràfic d’influències.

Pel que fa a Garcia-Bragado i Messeguer, se’ls acusa de facilitar la tramitació urbanística d’un hotel de luxe al costat del Palau de la Música, ocultant una operació especulativa. Per això se’ls  acusa un delicte de tràfic d’influències per funcionari públic i inhabilitació per a l’ocupació d’un càrrec públic durant 10 anys per prevaricació.