Durant tot el dia, els operaris han estat treballant sense èxit per intentar restablir el servei en el subministrament de gas al Poblenou. La zona afectada abasta 18 illes de cases compreses entre els carrers PereIV, Llacuna, Taulat i Lope de Vega. Per això, a gairebé cada cantonada del barri s'hi poden veure treballadors, en total ja s'han obert una cinquantena de rases. Ara, l'objectiu és que no s'escoli més aigua dins les canonades de gas. Mentre això continuï passant no es podrà restablir el servei. Hi ha més de 35 equips treballant alhora. També al punt on es va originar l'avaria ahir al migdia. Encara s'investiga l'origen de la incidència. Se sap que diverses companyies estaven fent unes obres al carrer de Marià Aguiló. S'investiguen les causes des del punt des d'on es coordina tot l'operatiu, el centre Cívic de Can Felipa. Allà, hi treballen els responsables de Gas Natural i allà, s'hi informa els veïns de l'estat dels treballs. Des de l'Ajuntament, s'ha posat a disposició dels veïns que ho vulguin mantes i calefactors. I també es treballa perquè demà puguin funcionar amb normalitat les 14 escoles de la zona i centres per a gent gran.

Aquesta matinada s’ha restablert el subministrament elèctric, que s’havia tallat per precaució. Tot i així, encara hi ha prop de 500 veïns sense llum i 200 sense aigua. Dues de les escoles afectades pel tall no tindran subministrament de gas aquest dilluns.

Gas Natural ha anunciat que es farà càrrec de les despeses que aquesta avaria hagi ocasionat als veïns. Els usuaris afectats es poden adreçar al punt d’informació de Gas Natural a Can Felipa per resoldre dubtes i expressar queixes. La companyia de gas també ofereix el telèfon d’urgències 900 750 750 perquè els veïns avisin de qualsevol incidència. Si volen rebre informació sobre l’avaria, poden contactar amb el 902 33 00 03. Els serveis socials ofereixen mantes als veïns que les necessitin.