Dorada a sis euros el quilo o salmó salvatge a 2.95. Són dues de les opcions que pots trobar al mercat per sopar bé per pocs diners la nit de Cap d'Any. Les carnisseries també ofereixen cuixes, coll i pit de xai, o les galtes de vedella. Per cuinar-ho, et fan també algunes recomanacions. I si no podeu o no voleu sopar fora, el mercat segueix sent l'alternativa més econòmica. Aquí, el peix i el marisc continuen sent plats estrella, però hi ha opcions més barates CARMEN PASCUAL, Peix de Platja "La dorada està molt bé, per 6 €, amb patatetes queda molt bona." MARIA SÁNCHEZ, Peixos Salvador i Mari "Per exemple el llobarro, que es pot fer com una dorada a la sal, al forn, a la planxa i que també està bé de preu." CONSUELO PUIGCERVER, La Boutique del Peix "Podríem fer un salmó salvatge que és blanc i té poc greix i també és molt bo. També està d'oferta, puja a 2,95." A la carnisseria, el filet o el cabrit lideren les vendes i el rànquing de preus alts. L'alternativa: cuixes, coll i pit de xai, o les galtes de vedella. JOAN CASAS, Carnisseria Casas "Podríem fer unes galtes de vedella, les pots fer al forn o a la cassola, a baixa cocció, que es vagin fentpoc a poc. És un plat deliciós i surt molt econòmic." I de postres, fruita. La pinya i les mandarines no faltaran a les llars i, evidentment, tampoc no ho farà el raïm, protagonista de la nit. Els preus, com gairebé sempre, una mica per sobre de quatre euros el quilo.

Imatge de l'autor/a