Dorada a sis euros el quilo o salmó salvatge a 2.95. Són dues de les opcions que pots trobar al mercat per sopar bé per pocs diners la nit de Cap d'Any. Les carnisseries també ofereixen cuixes, coll i pit de xai, o les galtes de vedella. Per cuinar-ho, et fan també algunes recomanacions. I si no podeu o no voleu sopar fora, el mercat segueix sent l'alternativa més econòmica. Aquí, el peix i el marisc continuen sent plats estrella, però hi ha opcions més barates CARMEN PASCUAL, Peix de Platja "La dorada està molt bé, per 6 €, amb patatetes queda molt bona." MARIA SÁNCHEZ, Peixos Salvador i Mari "Per exemple el llobarro, que es pot fer com una dorada a la sal, al forn, a la planxa i que també està bé de preu." CONSUELO PUIGCERVER, La Boutique del Peix "Podríem fer un salmó salvatge que és blanc i té poc greix i també és molt bo. També està d'oferta, puja a 2,95." A la carnisseria, el filet o el cabrit lideren les vendes i el rànquing de preus alts. L'alternativa: cuixes, coll i pit de xai, o les galtes de vedella. JOAN CASAS, Carnisseria Casas "Podríem fer unes galtes de vedella, les pots fer al forn o a la cassola, a baixa cocció, que es vagin fentpoc a poc. És un plat deliciós i surt molt econòmic." I de postres, fruita. La pinya i les mandarines no faltaran a les llars i, evidentment, tampoc no ho farà el raïm, protagonista de la nit. Els preus, com gairebé sempre, una mica per sobre de quatre euros el quilo.