Barcelona ja té una nova ruta de tapa i canya. Durant els darrers anys han proliferat ofertes com aquestes, tant per promocionar algunes zones de la ciutat com per atreure públic entre setmana, quan habitualment cauen les visites als bars i ara li toca a Sant Antoni. L’associació de comerciants de la zona ha batejat la ruta amb el nom de Tapantoni.

En total 20 establiments s’han sumat a la iniciativa, entre ells la Bodega d’en Rafel, el Senglar, els Sortidors del Parlament o el Bar Calders, entre d’altres. Es tracta de bars molt coneguts al barri en els quals es pot trobar una oferta de cuina tradicional i també de gastronomia innovadora, que complementa l’oferta comercial del barri de Sant Antoni, on hi ha molta diversitat de botigues i serveis.

La Fundació Barcelona Comerç, juntament amb Sant Antoni Comerç, han informat en un comunicat que des de dilluns i fins a finals de mes s’oferiran tapes i begudes per dos euros. L’objectiu és convidar a passejar pel barri, que últimament sembla que no necessiti gaire promoció, ja que s’ha posat molt de moda. Entre la oferta culinària hi haurà des d’aperitius sofisticats, com ara un laminat de brie amb anxoves de Santoña i fusió de xocolata, fins a les tradicionals tapes d’embotits.