És el segon dia que surt al pati i la Bully ja se sent com a casa. Aquests dies se li està fent una introducció progressiva al nou entorn, i segons els veterinaris del Zoo, l'adaptació ha estat molt positiva. Els cuidadors n'estan fent un control més intensiu les primeres hores. L'elefanta se sotmet a un reconeixement mèdic que, a banda de l'extracció de sang, inclou revisió de la boca, dels ulls i dels peus. Per assegurar-li una transició amb èxit, la Bully va compartir els últims dies a València i els primers a Barcelona amb cuidadors dels dos parcs. L'elefanta, de tres metres d'alçada i uns 3.000 quilos de pes, està ara apartada de les altres dues companyes que hi ha al parc, la Susi i la Yoyo. Ja les ha conegut i, fins ara, no hi ha hagut cap interacció negativa. De dia, el contacte és visual, però de nit encara dormen separades. El procés d'adaptació té diverses fases i encara és d'hora per dir quan les veurem juntes. CONRAD ENSENYAT, veterinari i conservador de mamífers "Puc dir que seran mesos, el que no puc precisar és quan, perquè les fases es van prenent en funció de com estigui l'animal. La veritat és que està evolucionant molt ràpid, és un animal que s'adapta molt bé, amb la qual cosa puc dir amb gairebé tota seguretat que és que serà menor que el que vam necessitar per ajuntar la Susi i la Yoyo." Amb l'arribada de la Bully, el Zoo fa un pas més en la creació d'un grup reproductiu de femelles. Les famílies d'elefants es basen en matriarcats i amb tres animals ja es pot crear una estructura social normalitzada. El mascle necessari per a la reproducció, però, no arribarà fins que se n'ampliïn les instal·lacions.

Els responsables del Zoo han explicat que l’elefanta té una edat aproximada de 27 anys i un pes d’entre 3.000 i 3.500 quilos. El veterinari ha dit que l’elefanta té un comportament social correcte i que ja ha mantingut un primer contacte amb les dues femelles d’elefant amb les quals conviurà: Susi i Yoyo.

Els veterinaris creuen que l’adaptació de la Bully amb les seves noves companyes serà més ràpida que el que va tenir l’altra elefanta, la Susi, encara que serà un procés que pot durar mesos. També han dit que el primer contacte ha estat “amigable” tot i que de moment només és visual.