Són els primers en pujar a l'atracció després de tres mesos sense funcionar. Un temps en què l'Hurakán i les altres atraccions del parc han estat revisades per garantir-ne la seguretat. L'informe elaborat per Col·legi d'Enginyers de Catalunya i una empresa alemanya especialitzada en la certificació d'atraccions, verifica que l'Hurakán està en bon estat. JORDI HEREU, alcalde de Barcelona "Jo crec que han de ser les plenes garanties perquè tothom pugui seguir disfrutant del Tibidabo com el gran parc de la ciutat de Barcelona." La majoria de visitants s'ha mostrat segurs amb les intal·lacions. Arran de l'accident mortal de l'atracció El Pèndol, han vist disminuir fins un 30% el número de visitants. Tot i així, fonts dels parc asseguren que les últimes setmanes ja es comença a recuperar l'afluència habitual. Actualment encara hi ha dues atraccions sense funcionar. La mina d'or que va quedar danyada per l'accident del mes de juliol i la nòria que encara està en procés de revisió.

Després de l’accident del Pèndol, el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya va iniciar la revisió de totes les atraccions, començant per l’Huracan, l’atracció que més parades i problemes havia presentat. L’equip responsable n’avala el bon funcionament.

El mecanisme, inaugurat els anys 90, és una gòndola que gira sobre dos eixos: un de principal i un altre que rotar l’embarcació sobre si mateixa. Per aquest motiu, els usuaris han de tenir una altura mínima d’1,40 metres.