Semblen ous durs normals i corrents però quan es trenquen els passa això. XAVIER FRANCO, propietari del restaurant Sauc "El que fem és coure'ls amb una aigua a 62 graus i mig que és el punt que dona el quallat de la proteïna de l'ou". El resultat. Un plat bastant singular. Però no és l'únic. Aquestes gambes aparenten normalitat però la seva preparació està cronometrada. ÀNGEL PASQUAL, propietari del restaurant Lluçanès "bullides. Un minut i deu segons amb aigua de mar". I ben a la vora aquests pebrots vermells d'aspecte inofensiu amaguen un secret. Són els més picants del món. Són alguns exemples del que es pot trobar al Mercat de Mercats, una iniciativa que pretén reunir en un sol punt tot el que es pot trobar als mercats de Barcelona. És un lloc ideal pels que els agrada cuinar amb els productes de la millor qualitat. CARMEN "Sóc una adicta als mercats. Compro moltíssimes coses. Tot allò fresc ho compro als mercats". MARTA "Veig que hi ha moltes coses fresques, productes de l'horta, pasta". GERÓNIMO "He tastat unes croquetes boníssimes, una copeta de cava i com que tampoc pots beure gaire cosa perquè si no puja la tensió". GUILLEM MARTÍNEZ "Avui és tot just el primer dia de la Fira de Mercats. Durant tot el cap de setmana les parades seguiran aquí, davant la catedral, per representar els 39 mercats de la ciutat". Però la fira va més enllà de la venda de productes. A la sala gastronòmica cuiners de renom s'encarreguen d'ensenyar consells per cuinar millor i més sa. I per començar a complir amb la dieta què millor que aquest suc especial.