JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "S'ha fet un grandíssim desplegament policial, jo espero que hi hagi el mateix desplegament des del punt de vista de l'atenció social." RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Un desallotjament amb un dispositiu policial absolutament desproporcionat. Hi havia més policies que persones a l'assentament. Un dispositiu amb molta opacitat." JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC+Dcat+Rcat "Aquest matí s'ha produït un desallotjament ordenat però sobredimensionat. I volem que l'Ajuntament de Barcelona compleixi la seva paraula que ningú es quedarà dormint al carrer i que això tingui una durada llarga." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "S'està produint una crida a l'efecte crida quan des de barcelona i el mateix alcalde ofereixen a les persones instal·lades als assentaments irregulars un permís provisional de treball i un habitatge."

Des del PSC, Jordi Martí considera que és possible que calguin actuacions intimidatòries per a dur a terme desallotjaments, però afirma que aquestes actuacions no tenen sentit si no van acompanyades de solucions socials.

Pel líder d’ICV-EUiA a l’Ajuntament, Ricard Gomà, el desplegament policial ha estat excessiu. Gomà, a més, n’ha criticat l’opacitat perquè assegura que no l’han deixat entrar a la nau. Des d’Iniciativa afirmen que la via policial dinamita les possibles opcions socials i consideren que, amb accions com aquesta, s’està qüestionanant el model de ciutat inclusiva.

Jordi Portabella, president del Grup Municipal d’ERC+Dcat+Rcat, ha qualificat el desplegament de sobredimensionat i ha reclamat a l’Ajuntament que compleixi la paraula de l’alcalde, Xavier Trias. Portabella ho ha dit en referència al compromís de Trias de no deixar els opcupants dels assentaments sense sostre.

A l’altra banda de la balança, president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, considera positiu el desallotjament. Tot i això, alerta d’un possible efecte crida. Creu que el fet que s’ofereixin solucions a les persones instal·lades en assentaments irregulars pot portar a crear-ne més.