Les famílies usuàries dels serveis de l’ONG De Veí a Veí estan més ben ateses al nou local, amb un àmbit de recepció i una zona d’entregues més àmplia i còmoda, on poden tenir un tracte més personal. Però també hi ha altres millores. Gemma Rodríguez, membre de l’entitat, destaca que ara els usuaris poden triar els productes perquè els tenen a la vista. A més, afegeix, han pogut centralitzar totes les activitats al mateix local, que d’aquesta manera s’ha convertit en un punt de trobada de tots els voluntaris i col·laboradors.

Han doblat l’espai que tenien i en pocs mesos tenen el local totalment operatiu. Hi ha contribuït la tasca dels voluntaris i col·laboradors. Al nou espai no hi estan sols, el comparteixen amb la Unió Excursionista de Catalunya (UEC), entitat amb la qual ja han començat a sorgir projectes de col·laboració.

La secretària d’aquesta entitat, Laia Vinent, assegura que la UEC hi ha sortit guanyant, especialment en dos aspectes: el primer, tenir més espai, i el segon, i més important, la nova ubicació els permet fer xarxa amb el barri i poder accedir a peu de carrer també amb la gent de Sant Antoni.

La UEC, amb prop de 400 socis, encara s’hi està acabant d’instal·lar, però ja ha començat a fer projectes de col·laboració amb De Veí a Veí.