La tripulació rep els primers passatgers amb una copa de cava. El Gourmet Bus fa del luxe la seva marca, i juga amb la carta de tota una estrella Michelin per explotar el significat del turisme gastronòmic. Després de recòrrer les principals atraccions turístiques de la ciutat, el cuiner Carles Gaig canvia el motor del seu restaurant pels fogons d'aquest autobús. La iniciativa del bus gastronòmic va començar a rodar fa dues setmanes amb la col·laboració de Turisme Barcelona. Encarat principalment a visitants amb un determinat nivell econòmic, l'objectiu és dotar una nova oferta cultural al turisme de qualitat L'experiència de barrejar cuina i recorregut turístic, no decep, sobretot pels ulls d'aquells que contemplen Barcelona per primera vegada. "Visitar la ciutat caminant és millor, perquè pots contemplar els monuments i els estadis més a prop i tens més temps. Però si ho faig en aquest meravellós autobús... prefereixo el bus, és clar!" Això sí, l'experiència gastronòmica no és apta per a totes butxaques. La visita i el cobert pugen en total 95 euros.