Tota l'oferta comercial de Sant Antoni ha sortit al carrer i s'ha instal·lat sota aquesta carpa. En total més d'un centenar de parades amb gran varietat de productes com la moda dels Encants, el Dominical del Llibre i, fins i tot, el menjar fresc del mercat. ÀGUEDA VALENZUELA, paradista del mercat "El producte que hem portat, fruits vermells, maduixots... i com ho hem fet? hem posat a sota una base de gel que li anirem canviant de manera que tot el dia pugui anar funcionant." JOAN ARGUDO, paradista del mercat "Jo venc olives, doncs olives, les millors de Catalunya, de Barcelona i el món." VICENÇ GASCA, president de Sant Antoni Comerç "La força de Sant Antoni és aquesta singularitat que tenim respecte d'altres zones de la ciutat i la nostra personalitat volem que amb aquest acte es vegi i quedi palesa." Aquesta iniciativa també serveix per reivindicar el comerç a peu de carrer, que els botiguers diuen, forma part de la tradició del barri. I per demostrar-ho han exhibit aquesta parada de principis de segle passat. Una estructura que antigament estava coberta per una lona. La mostra també pretén animar les vendes. Els paradistes diuen que les obres i la crisi s'han notat molt. EVA PERADALTA, paradista dels Encants "Hem notat una baixada de la clientela, hi ha gent que mira que només és un carrer i mig, però es nota com ja no ve cap aquí." FERRAN RAVENTÓS, paradista del Dominical del Llibre "La varietat ens afavoreix a tots, si hi ha més oferta també hi ha més possiblitats que la gent vingui, s'ho passi bé, i ens compri alguna cosa." A banda de les parades també s'ha organitzat activitats d'animació, sobretot per als més petits. Una altra particularitat d'aquesta mostra és que com a cloenda es podrà fer un tast d'aquesta vedella que s'ha estat coent des de primera hora del matí.

De les 10 h a les 20 h, al carrer d’Urgell entre els carres de Tamarit i de Floridablanca hi ha més d’un centenar de parades amb productes que van des de la moda, a la gastronomia, passant pels llibres o les flors, amb uns descomptes i preus especials.

Aquesta és la primera edició de Firantoni, i els comerciants volen recordar que el comerç al carrer forma part de la cultura comercial de Sant Antoni des del seu naixement, ja que des de sempre les parades dels encants i del mercat dominical del llibre s’han instal·lat als carrers del barri. Des de fa uns anys, el mercat de Sant Antoni està en obres i els paradistes estan instal·lats en unes carpes a la ronda de Sant Antoni.

Des de primera hora del matí i durant tot el dia, es courà una vedella que els assistents podran tastar a partir de les vuit del vespre amb un got de cervesa. També hi ha un espai amb inflables per als més petits i al matí s’ha fet una demostració de l’escola d’educació vial de la Guàrdia Urbana.