Una clàssica imatge del Poblenou més industrial que contrasta amb l'activitat que hi ha a l'àtic... Als fundadors de l'estudi de gravació Blind Records, els va captivar la llum i la terrassa de l'edifici, però també les sinergies del barri. SANTOS BERROCAL, soci de Blind Records "Històricament hi havia molts espais d'assaig, músics... i el fet d'estar aïllat del centre de Barcelona feia que hi hagués més tranquil·litat... pots fer més soroll." La demanda de lloguer ha disminuït en els últims temps i això ha fet abaixar els preus. A més, els propietaris volen evitar que els edificis siguin ocupats il·legalment i per això estan sortint al mercat espais com aquests. PELAYO MÉNDEZ, soci de We love Code "Agencias de publicidad, productoras... que antes estaban en otras partes de la ciudad se estan viniendo al Poblenou porque tienes más espacio por el mismo precio y abaratan costes. Y gente repartida en pequeños locales ahora pueden concentrarse es un espacio grande." És el cas d'aquest local. El comparteixen diverses companyies i dissenyadors que paguen de lloguer sis euros per metre quadrat. Un preu molt allunyat dels 16 euros del 22@, que és a tocar. A tots, però, els preocupa que la proximitat amb el districte tecnològic acabi amb aquests refugis d'artistes. JOAN ILL, pintor "Es mantindran sempre que l'Ajuntament tingui l'interés que es conservin, perque si no, demolició i a fer pisos. Com que ara, de pisos en sobren, suposo que podrem aguantar una mica més." De moment, però, ningú no vol parlar de crisi i insisteixen que el nou context pot convertir el Poblenou en el pol artístic de la ciutat.

Llogar un espai a l’edifici Media-Tic costa 16 euros el metre quadrat. Res a veure amb els sis euros que es poden arribar a trobar al carrer de Pallars o Sancho de Àvila on espais diàfans i amb molta llum costen 6 € el metre quadrat.  Els propietaris volen evitar que els edificis siguin ocupats il·legalment i per això estan sortint al mercat aquests locals, on s’estan instal·lant, sobre tot, artistes i dissenyadors.

Segons l’últim informe sobre el mercat de lloguer d’oficines a Barcelona de Jones Lang LaSalle, moltes empreses s’estan allunyant del centre, on les rendes se situen a 18,25 euros de mitjana el metre quadrat, al passeig de Gràcia o la Diagonal.