Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones al barri del Fort Pienc, a l’Eixample, que transportaven dins del cotxe 12 bosses de cocaïna i altres estupefaents. Presumptament, la droga ja estava preparada per a la seva distribució i venda.

L’actitud nerviosa els va delatar

Els fets van passat l’11 de febrer cap a dos quarts de cinc de la tarda al carrer de Castillejos. Dos agents que patrullaven fent tasques de seguretat viària van veure un vehicle sense distintiu ITV. Quan el van aturar, van observar que els dos passatgers presentaven símptomes d’estar sota els efectes de substàncies estupefaents i que també tenien una actitud nerviosa. La sorpresa va venir després, quan dins del cotxe la policia va detectar les bosses amb la droga.

Enxampats per l’olor de marihuana

El mes de desembre, va passar un cas similar. En aquella ocasió als responsables no els van delatar els nervis, sinó l’olor que desprenia la marihuana que amagaven dins del cotxe. Els agents la van detectar quan van passar per davant i van acabar trobant 100 pastilles d’èxtasi al vehicle.

L’1 de gener, la policia barcelonina també va aturar dos homes que circulaven en un mateix patinet elèctric al barri de Provençals del Poblenou. En demanar-los la documentació, els agents van percebre l’olor de marihuana, van obrir la motxilla que duien i en van trobar més d’un quilo, a més d’altres substàncies. Tots dos van der detinguts.