pis eixample

Una veïna de l’Eixample va fer una trucada al 112 aquest dimarts, 8 de novembre, per alertar la policia d’una troballa del tot inesperada en una de les habitacions que tenia llogades al seu immoble. Hi va trobar tres paquets de cocaïna i una pistola. Es tracta d’un dormitori que havia llogat a un jove de 20 anys tan sols un parell de dies abans.

L’endemà, 9 de novembre, amb l’ordre judicial que ho permetia, els Mossos d’Esquadra van entrar a l’immoble. Un cop dins, van poder localitzar els tres paquets de droga i una arma de foc amb dos carregadors: un de buit i un de ple.

La ràpida reacció de 2 passatgers salva la vida d’un home que patia un atac de cor a l’L4 del metro
Un metge nord-americà i un internista de Barcelona van reanimar i estabilitzar el passatger a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica fins que va arribar el SEM

L’inquilí, detingut i a presó

La intervenció policial va acabar amb la detenció del jove i la seva entrada a presó. Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra a betevé, al presumpte delinqüent se l’acusa de dos delictes: un contra la salut pública i un altre per tinença il·lícita d’armes.

La policia catalana ha compartit una fotografia de la troballa a l’habitació de l’inquilí.

droga pistola pis eixample