Domonic, o Dom per als seus seguidors més fidels, és un discjòquei que també es fa conèixer com a “DJ on a bike” (discjòquei sobre una bicicleta). És un artista que durant gran part dels temps de covid ha estat fora de casa punxant i compartint la seva música amb els ciutadans mentre fa passejos en bicicleta per algunes ciutats. Fa uns dies va ser el torn de Barcelona: Domonic va posar la seva taula de punxar sobre una bici i va crear una mena de discoteca mòbil per diversos carrers del centre de la ciutat, per davant de centenars de ciclistes que gaudien de la ruta ciclista i la música en els seus respectius vehicles.

La pedalada massiva encapçalada per Domonic va produir-se el diumenge, 20 de novembre. Ara, el discjòquei ha compartit un vídeo de la cita a les seves xarxes socials i s’ha fet viral. En les imatges es pot veure com el DJ i el grup de ciclistes circulaven per diversos punts emblemàtics de la ciutat. Els carrers d’Aragó, la ronda de Sant Pere, el passeig de Gràcia o el carrer de la Marina van ser algunes de les vies del recorregut de Dom i els aficionats.

Dom: “No pots odiar això”

“No pots odiar això”, ha dit Domonic en la publicació on ha compartit el vídeo de la pedalada massiva. Dies abans, el discjòquei va anunciar el seu “Drum & bass on the bike” a Barcelona. La cita va sortir des d’Arc de Triomf i va acabar a la Barceloneta, als peus de la platja.

Tot plegat va obligar a tallar el trànsit de tots els carrers per on passava.