xarxa estació placa catalunya

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha instal·lat diverses xarxes a l’estació de Catalunya, entre les vies del metro i les de Rodalies de Catalunya. Es tracta d’un element dissuasiu per evitar que els usuaris creuin les vies i passin per sota dels arcs. Així, alguns passaven ràpidament de l’andana de TMB a la de Renfe sense haver de fer el camí correcte.

Fonts de TMB han explicat a betevé que ja fa setmanes que aquestes xarxes van posar-se perquè els usuaris no creuin els arcs que separen l’estació del metro de la de Rodalies.

Coneixes l’estació de metro Gaudí? Així és la parada fantasma que mai no va arribar a funcionar
L’estació Gaudí es va construir als anys 60 per formar part de l’L2, però va quedar en una intenció perquè els combois mai no hi han arribat a fer parada

“Prohibit baixar a les vies”

En aquests mateixos arcs, hi ha diversos senyals on s’alerta del perill de creuar per les vies. “Prohibit baixar a les vies“, diu un dels missatges. “No us acosteu a la verada” o “Perill d’atropellament” són dues advertències més que s’hi poden veure.

xarxa estació placa catalunya

“Força” gent creua per les vies

A causa de la baixada de persones a les vies per anar del metro a Rodalies, en els darrers mesos s’ha produït alguna incidència a l’estació de Catalunya. Alguns testimonis expliquen que “força” gent hi creua. Ara per ara, però, hi ha arcs que encara no tenen cap reixa.