detingut agressió feixista

La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte d’autor d’una agressió feixista a Barcelona el 5 de juny. Els Mossos d’Esquadra, després de mesos d’investigació, van localitzar l’home a la zona d’oci del districte de Sant Martí i van informar una patrulla de la policia local per detenir-lo. En el moment de l’actuació policial, es va intervenir a l’agressor una navalla multiusos i un bastó amb un punxó metàl·lic amagat.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, la hipòtesi principal és que, pels objectes intervinguts, el detingut estava preparat per cometre una altra agressió amb motiu ideològic aquella mateixa nit.

Agressió ideològica a un menor d’edat

Els fets van tenir lloc la matinada del 5 de juny, quan el detingut i dues persones més van agredir un menor d’edat a la zona d’oci nocturn de Sant Martí. L’home, amb ideologia d’ultradreta, té 36 anys i se li imputa un delicte de lesions amb l’agreujant de discriminació ideològica i un delicte contra la integritat moral. Fruit de la investigació es desprèn que l’autor va actuar contra la víctima perquè duia una samarreta amb simbologia antifeixista.

La víctima va patir lesions a un ull i diverses contusions a la cara. A més, arran d’aquests fets va patir també lesions psicològiques per les quals es troba encara en tractament.