Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multreincident a Barcelona que es va empassar una cadena d’or que havia sostret prèviament.

Segons ha explicat el cos policial a betevé els fets van passar el 7 d’octubre de matinada, al districte de Ciutat Vella. Quatre homes van robar una cadena d’or a una persona al carrer, fent-li una estrebada i van fugir corrents. Agents dels Mossos d’Esquadra que es trobaven realitzant tasques de prevenció a la zona els van poder aturar i van veure que un d’ells duia la cadena a la boca. Posteriorment van comprovar que se l’havia empassat a través d’una radiografia.

10 detinguts, que sumen un centenar d’antecedents

Aquesta és una de les 10 detencions que els Mossos han fet en menys de 24 hores a la capital catalana en el marc del pla Tremall d’actuació contra la multireincidència, totes per diversos robatoris violents. Segons informa la policia catalana, entre els 10 arrestats sumen un centenar d’antecedents. Això ha estat el mateix dia que la policia ha detingut un home que tenia dos quilos de marihuana al congelador d’un pis de Nou Barris.