La Policia Nacional va conèixer la presència del fugitiu quan l’avió havia aterrat al Prat. De forma precipitada els agents van posar en marxa el dispositiu per detenir-lo abans que sortís de l’aeroport, després de rebre l’avís de l‘Europol. La policia s’hi va acostar quan ell estava a la zona de recollida d’equipatges. L’home es mostrava nerviós i al detectar la presència policial va intentar fugir. En aquest moment l’home va ser interceptat i identificat.

Havia robat joies d’or amb un pes superior al mig quilo

Un cop va ser traslladat a les dependències policials, els agents van registrar les dues maletes amb les quals viatjava. S’hi van trobar joies d’or amb un pes total de 654 grams, sis rellotges de reconegudes marques internacionals, tres telèfons mòbilsmonedes de col·leccionista i roba de marquesde prestigi. L’home amagava el passaport d’un còmplice, també albanès, que ja havia estat detingut a Finlàndia.

A l’arrestat se li imputen fins a vuit robatoris executats a Finlàndia. L’home va ser posat a disposició de l’Audiència Nacional en compliment de l’Ordre europea de detenció i entrega per robatori que havien expedit les autoritats finlandeses, en espera de ser extradit.