75.000 persones han seguit el partit d’Espanya contra els Països Baixos des de la pantalla gegant que l’Ajuntament de Barcelona va instal·lar a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Un cop ha acabat el partit, molts seguidors s’han desplaçat fins a la plaça d’Espanya per festejar la victòria. Els Mossos d’Esquadra hi han intervingut quan alguns aficionats han llançat botelles als agents. Els Bombers han hagut de sufocar arbres incendiats a prop dels pavellons de la Fira de Barcelona i el MNAC. A la 1 h, després de la càrrega policial, l’afició s’ha dispersat de la zona.

De matinada, la celebració s’ha concentrat a la plaça de Catalunya i a la font de Canaletes. A les 3 h, els Mossos d’Esquadra han desallotjat els últims aficionats, alguns dels quals han respost llançant objectes al cordó policial.

Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Serveis d’Emergències Mèdiques han activat un dispositiu especial per garantir els mínims incidents possibles durant la nit. El Metro de Barcelona ha circulat fins a la 1 h.