Un dels membres de la banda vigilava les víctimes dins de l'entitat bancària. Quan veia que alguna treia una important quantitat de diners, avisava als companys que estaven fora i ells s'encarregaven d'abordar-la al carrer. D'aquesta manera haurien aconseguit prop de 25.000 euros. Els lladres actuaven de forma violenta i agresiva. De fet, alguna de les víctimes va patir fractures al fèmur i a una altra li van trencar les dents. La investigacó arrenca a finals del mes de desembre. Des de la comissaria de Sarrià Sant Gervasi es va desplegar un dispositiu d'agents de paisà per arrestar els lladres.¤W2 62 ]] C2.5 G 0 [[ Els quatre detinguts ja tenien antecedents policials pel mateix tipus de delictes. Aquest tipus de robatoris no són nous. Periodicament apareixen bandes com les que s'ha detingut a Sarrià Sant Gervasi. Per evitar ensurts, els Mossos recorden que és millor no anar al banc el primer dia de mes perquè els lladres solen estar més atents. També recomanen no anar-hi sols, especialment si es treuen grans quantitats de diner en efectiu.

En l’operació, els Mossos han detingut quatre persones -tres d’elles residents a Barcelona- que ja han ingressat a presó. Tots ells acumulen antecedents similars per robatoris amb violència.

Víctimes d’edat avançada

Segons els Mossos, els detinguts s’organitzaven per robar persones que sortien dels bancs, principalment gent gran. Un d’ells escollia la víctima a l’interior de la mateixa entitat bancària després d’observar que retirava una quantitat de diners elevada. A través del telèfon mòbil, informava la resta que es trobava a l’exterior i que s’encarregaven de seguir la víctima.