Professionals sanitaris han convocat concentracions davant dels CAP i hospitals aquest divendres, 17 de novembre, a les 14 h en solidaritat amb els sanitaris palestins. Els convocants reclamen un alto el foc a Gaza i que s’aturi la matança de civils.

Des que van començar els bombardejos a Gaza, diversos hospitals han estat atacats i molts professionals sanitaris s’han negat a abandonar les zones que l’estat d’Israel ha ordenat evacuar, al nord de la franja, precisament per no abandonar els pacients que no han pogut fugir. Molts d’ells formen part de les víctimes mortals que hi ha hagut en el darrer mes, que el govern de la zona xifra ja en 11.000 persones, gairebé la meitat infants.

Milers de persones participen en la manifestació a Barcelona contra els bombardejos a Gaza
Els organitzadors de la protesta han demanat la fi de la venda d’armes a Israel i contra “el genocidi a Palestina”

Els convocants de les concentracions són Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, Infermeres de Catalunya, Federació d’Associacions Professionals d’Infermeria de Catalunya (FAPIC), Federació de Treballadors de Catalunya, CATAC, CGT i COS.

La comunitat educativa també es mobilitzarà aquest divendres per exigir l’alto el foc i la fi del comerç d’armes a la sortida de les escoles. Les concentracions les convoquen les AFA de cada centre.