La revista feia referències humiliants contra el poble jueu. En alguns números incita a la discriminació, l’exclusió i l’eliminació de diversos grups racials. A més, segons el magistrat, justifica i exalta els règims feixistes totalitaries. La revista es publicava bimensualment fins al març de 2005, quan es va fer l’operació policial i es distribuia entre amics, afiliats i persones vinculades a l’extrema dreta. Durant el judici, el director de la publicació va reconèixer tenir un sentiment d’odi cap als jueus però va rebutjar que es tractés de racisme.

La sentència, a més, preveu el tancament de la pàgina web www.n-europa.org, des d’on es pot consultar la revista Intemperie. De moment, però, encara és accessible.

El jutge ha absolt a dos dels col·laboradors de la revista i que en els seus articles qualificaven els homosexuals coma degenerats o parlaven de la immigració com un “zoològic”. Considera que no es pot provar que hagin tingut una conducte d’incitació directa a l’odi i la discriminació.