Una trentena de veïns han tallat la carretera del Carmel, aquest dilluns a la tarda, convocats pel Consell Veïnal del Turó de la Rovira, com a mostra de rebuig per l’agressió patida per un veí de 76 anys dimecres passat. Els veïns lamenten que és la segona agressió que rep la mateixa persona i que ja s’han produït altres fets similars. L’entitat reclama que torni la tranquil·litat al barri.

Farts de l’incivisme i les borratxeres

Els veïns denuncien que la situació no ha millorat amb el tancament dels búnquers i que els grups de turistes, carregats d’alcohol, continuen entrant al recinte escalant les tanques. En un comunicat han assegurat que la situació és insuportable i que ha empitjorat ara, després de la despesa de 1,6 milions d’euros per tancar el recinte.

Crítiques al dispositiu policial

A banda de criticar el tancament del recinte, també són molt crítics amb el dispositiu policial, que diuen es troba a escassos 30 metres de la casa del veí agredit. L’entitat subratlla que els agents haurien d’evitar no només les agressions, sinó també les escalades per les façanes i botellades des de la tarda.