Després que es va inaugurar a finals de juliol i que s’hi han estat fent inscripcions des del setembre, s’han posat en marxa els primers tallers al Casal de Gent Gran de Sant Genís. Feia temps que el barri, un dels més envellits de la ciutat, reclamava l’equipament. Els responsables de l’espai expliquen que han començat donant continuïtat als tallers que ja es feien al centre cívic del barri, el Casa Groga, i que la tasca dels voluntaris serà clau de cara a l’oferta del futur.

El Casal de Gent Gran de Sant Genís ha posat en marxa els primers tallers en aquest equipament llargament reivindicat per un dels barris més envellits de la ciutat. El 28 % de la població té més de 65 anys. Es va inaugurar a finals de juliol i des del setembre ha estat obert al públic perquè els qui ho volguessin poguessin apuntar-se a les activitats programades. Des d’aleshores, té ja més de 300 usuaris.

Les primeres activitats que s’hi ofereixen són les mateixes que es feien fins ara al Centre Cívic Casa Groga, situat a pocs metres. Per exemple, els tallers de taitxí o risoteràpia. A partir d’aquí, l’objectiu dels responsables és programar noves activitats sobretot gràcies a les propostes que els arribin de voluntaris, veïns del barri que posen els seus coneixements al servei de la gent gran de la zona.