Sis personatges coincideixen a la sala d'espera d'un reputat psiquiatre. Tots estan una mica tocats: tenen un TOC, un trastorn obsessiu compulsiu... És el punt de partida de l'obra 'TOC TOC', que ahir es va estrenar al Teatre Borràs, que arriba precedida d'un gran èxit a la cartellera de Madrid. Una comèdia esbojarrada i plena de gags que retrata situacions que segurament no són tan divertides per als afectats per aquest trastorn. ADA GONZÁLEZ, psicòloga "L'obsessió per la higiene, l'ordre, fins i tot per comptar coses són alguns dels símptomes per detectar el TOC. Aquest trastorn acostuma a començar durant l'adolescència. Es calcula que pot afectar un 1% de la població, tot i que pocs casos arriben a rebre tractament."

L’obsessió per la higiene, l’ordre, fins i tot per comptar coses, són alguns dels símptomes per detectar un trastorn obsessiu compulsiu.

La comèdia ‘TOC TOC’ arriba al Teatre Borràs amb direcció d’Esteve Ferrer i adaptació al català de Jordi Galceran. L’obra tracta de set personatges amb aquesta malaltia que coincideixen a la consulta del psiquiatra.