La festa Uncopdemà està organitzada pel Parc d’Atraccions del Tibidabo, la Fundació Real Dreams i compta amb el suport de l’Ajuntament. Real Dreams treballa amb més de 300 entitats per garantir els drets de la infància per garantir una bona alimentació o una bona eduació als menors.

A més, s’han donat a conèixer les activitats que porten a terme les cinc ONG que rebran els beneficis de la festa,  Save the Children i les fundacions Comtal, Pequeño Deseo, Alda i Síndrome de Down. També es poden fer donatius a favor de les ONG en aquest web.

L’entrada a la festa del Tibidabo és gratuïta per a menors de 12 anys i els adults han rebut un 50% de descompte en l’entrada, de sis euros, si compraven els guants solidaris per a benefici de les ONG.

En aquesta festa els nens i nenes han pogut gaudir, durant tot el diumenge, de diferents tallers, actuacions, obsequis i sorpreses. N’ha destacat l’actuació de pallassos a la plaça de la Talaia, una batucada amb tres grups de percussió i l’actuació de Pep Callau.