Els bonys i els forats al terra del carrer de Pelfort, a Vallvidrera, són una constant. No cal ser gaire observador per adonar-se que caldria una intervenció per reurbanitzar-lo i, de fet, fa anys que els veïns la demanen a l’Ajuntament. Fins ara, les seves queixes no han vist cap resultat. Ara, però, el consistori ha informat que el govern del districte està en fase d’encarregar la redacció del projecte de millora de la via.

Una de les lloses del carrer de Pelfort que s’han aixecat amb el pas dels anys

El mal estat ha provocat accidents

Els veïns asseguren que el mal estat del carrer, amb trossos de vorera que sobresurten, ha fet que moltes persones hi tinguessin accidents. “Aquest carrer el van fer el 1992 per les Olimpíades i des de llavors només hi van posant pegats. Hi ha forats de més de 10 cm de fondària, que no hi ha manera que els arreglin, surten les herbes dels forats”, denuncia Montserrat Herrando, veïna del carrer. “Si camines pel mig pots entrebancar-te i, de fet, la gent s’entrebanca i cau”, afegeix. Aquest problema de degradació i falta de manteniment també afecta els veïns del carrer de les Casetes, just abans de Pelfort.

Un pedaç al paviment del carrer de Pelfort, a Vallvidrera

Els veïns fa més de cinc anys que demanen a l’Ajuntament que es reurbanitzi, s’hi faci manteniment i s’hi posi més il·luminació. Durant anys els havien respost que no tenien pressupost, però ara l’Ajuntament ha assegurat que està en fase d’encarregar la redacció del projecte de millora de la via.