"Veurem fins on arriba això. Segurament requerirem de més diners i és un primer gruix de diners per poder adequar l'espai en general. S'està acabant de planificar tot començant per la part exterior de la plaça i la part de dins encara no tenim clar fins a quin punt de detall es podrà reconstruir amb aquests 40.000 euros."

El projecte, allotjat a la plataforma destinada al microfinançament Verkami, ofereix recompenses en funció de la quantitat de diners que es decideixi aportar: des d’entrades per a un concert solidari fins a samarretes o la possibilitat que el nom del mecenes aparegui en un mur de la façana. Dues hores després d’haver estrenat la campanya, el projecte ja havia aconseguit recaptar 2.000 dels 70.000 euros que es demanen.

D’aquests diners, 40.000 euros es destinaran a pagar assegurances, contractar mà d’obra professional i a comprar el material necessari. Tot, per rehabilitar el que volen que sigui la plaça de Can Vies, al lloc on hi havia la capella. Tanmateix, des de Can Vies es reconeix que la quantitat de diners que es necessitarà és encara molt aproximada.

La resta dels 70.000 euros es dedicarà a sufragar les despeses judicials dels detinguts durant els aldarulls produïts durant la setmana del 28 de maig, quan l’Ajuntament va desallotjar la casa i en va iniciar l’enderroc. Els diners de l’anomenada caixa de resistència estaran gestionats pels moviments Alerta Solidària i Rereguarda en Moviment, i es destinaran posar “denúncies individuals i col·lectives contra la impunitat judicial”, segons un portaveu de Rereguarda en Moviment.