Aquest any, l'Antoni fa 60 anys i ho vol celebrar complint un dels seus somnis. Conduir una Harley Davidson. ANTONIO FORTES "Des de que vaig veure la pel·li... m'ha donat una imatge de llibertat." I com ell, molts han volgut fer realitat aquest somni avui a la Barcelona Harley's Days. Alguns ja són moters des de fa temps, però aquesta és l'oportunitat de provar una motocicleta no apta per a totes les butxaques. I l'experiència sembla que marca tot un canvi. ANTONIO FORTES "És una passada i l'any que ve farem la ruta 66." Però, per entendre la sensació cal estar molt ficat dins d'aquest món. "És com quan fas l'amor per primera vegada i vas de cul i vols repetir." D'altres viuen l'experiència com a paquet, des d'una altra posició i amb ganes de poder tenir una moto pròpia. "Gaudeixes més del paisatge, és diferent..." I per a aquells que no tenen carnet o encara no s'atreveixen a conduir una Harley en moviment...

A la trobada no hi faltaran barrets i botes de vaquer en moviment, ja que a la plaça de l’Univers s’hi celebrarà la primera festa country amb una previsió de 800 participants i grups nacionals, com ara Steel horse band, Back to texas i Ringos electric cowboys. Començarà a les 19 h i s’allargarà fins a la mitjanit.

Els adeptes a l’estil i moda vaquers també hi trobaran un reclam: roba, a la Boutique del Country, i un àpat americà al bar restaurant temàtic Bar d’en Greg.