Les jugadores del Barça estan de celebració. Després de derrotar a l’OIympique de Lió aquest dissabte a l’estadi Sant Mamés de Bilbao, les blaugrana han tornat a fer història i han aconseguit la tercera Champions League, la segona consecutiva. Barcelona ho celebrarà aquest diumenge al vespre a la plaça de Sant Jaume i rebrà les jugadores i l’equip tècnic del FC Barcelona femení amb tots els honors.

Recepció a la Generalitat i l’Ajuntament

Esta previst que l’equip femení arribi a Sant Jaume cap a les 19.15 h, on les esperarà l’afició blaugrana. Tot seguit, les rebrà pel president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, al Palau de la Generalitat. Després la celebració es traslladarà a l’altra banda de la plaça, a l’Ajuntament de Barcelona. En aquest cas, serà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, qui encapçalarà la recepció, que es farà al Saló de Cent.

També hi assistiran el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i altres membres de la Junta Directiva. L’alcalde estarà acompanyat per altres membres de la Corporació Municipal.

Collboni felicita a les campiones

L’alcalde Jaume Collboni ha felicitat a les campiones i ha assegurat que són “referents per a molts nens i nenes”. En una publicació a la xarxa social X també ha subratllat que els valors que representen “solidaritat, esforç, treball en equip, humilitat i passió”. “Gràcies per fer-nos somiar”, diu finalment.