L’any passat la majoria de botigues van quedar-se sense estelades ni senyeres. Després de molts dies de cues, es van esgotar ja que ningú no havia previst un increment de la demanda tan fort. Aquest any, en canvi, les botigues han adquirit estoc amb unes previsions que no s’han complert. La demanda ha estat més baixa del que s’esperaven, sense cues ni acabant les existències.

Un dels principals motius és la proliferació de botigues amb aquests productes: avui a pràcticament tots els barris hi ha comerços on adquirir estelades o productes relacionats. Per això, la demanda s’ha repartit entre botigues: les que l’any passat tenien cues, aquest any treballen més tranquils.

Les fortes vendes de l’any passat també han afectat a les d’aquest any. Molts dels que ja la van adquirir, no s’han apropat a comprar-ne una altra. Utilitzen la mateixa senyera o estelada i no els ha calgut renovar-la.

Tot i la baixada de la demanda, les botigues han estat venent estelades de manera més o menys continuada durant aquests dies previs a la Diada de l’Onze de Setembre.