Enquestes estafa Arrels

Arrels Fundació, una de les entitats que atén les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona, ha detectat que s’estan produint algunes estafes fent servir el seu nom. Mitjançant un comunicat a les xarxes socials, l’entitat ha explicat que diverses persones s’han posat en contacte amb ells per dir-los que els han enganyat. El “modus operandi” més habitual, segons expliquen, és fer-se passar per col·laboradors d’Arrels i demanar donatius per a la fundació. Uns diners que, òbviament, no arriben a l’entitat social, en tractar-se d’una estafa.

Alguns usuaris alerten també d‘un altre tipus d’engany. Expliquen que una persona se’ls ha acostat per demanar diners al·legant que és usuari d’Arrels. Explica que l’entitat li ha trobat feina i pis fora de Barcelona, però que no té diners per poder arribar fins a la destinació. Aquesta és, segons afirmen, una altra història inventada per aconseguir el botí.

Entitats, partits polítics i juristes presenten una llei per posar fi al sensellarisme

Arrels Fundació no recapta diners al carrer

Arrels vol aclarir que “mai no recapta diners al carrer”. Explica també que aposta per un model d’acompanyament integral i que, per tant, en cas que un usuari necessités un mitjà de transport per arribar fins a un pis o una feina “mai no el deixaríem sense acompanyament”.

Arrels Fundació es mostra preocupada per aquests fets i demana que, en cas de detectar o patir una d’aquestes estafes, es contacti amb la fundació.