Saul Gordillo

El periodista Saül Gordillo ha estat destituït del càrrec de director del diari digital ‘Principal’ després que dues treballadores l’hagin acusat d’agredir-les sexualment. Segons ha explicat el mateix diari, després que es coneguessin les acusacions, l’empresa ha aplicat el protocol que té establert per a aquests casos.

Els Mossos mantenen oberta una investigació

Així, l’empresa explica que es va posar en contacte amb les denunciants per oferir-los suport, assistència i assessorament i va contractar un professional extern per investigar el cas i ajudar en la posada en marxa del protocol. Paral·lelament i de manera provisional, Saül Gordillo va ser apartat de les seves funcions fins que s’elaborés l’expedient investigador i disciplinari del cas. Ara que aquest tràmit ja s’ha fet, l’òrgan d’administració del diari ha decidit destituir-lo.

Tot i això, aquest expedient no es farà públic si no és que ho reclama una ordre administrativa o judicial per tal de preservar la confidencialitat de les persones implicades i per no interferir en la investigació dels Mossos, que continua en marxa. Segons explica l’empresa, amb l’aplicació del protocol, s’han garantit els drets de totes les parts implicades en el cas.